IndeksPortaleHjelpSøkBli MedlemMedlemslisteLogg Inn

Share | 
 

 Rettningslinjer for vårt forum (Må leses)

Go down 
AvInnlegg
Admin
Sjefen
Sjefen
avatar

Antall Innlegg : 50
Registration date : 02.09.2007

PosteTema: Rettningslinjer for vårt forum (Må leses)   Søn Sep 02 2007, 23:04

DalmatinerSnakk skal være en møteplass hvor man skal kunne diskutere dalmatiner. Et sted hvor man skal kunne dele kunskap og erfaringer. Forumet skal være et sted hvor alle skal kunne trives. Vi ønsker et inkluderende miljø, hvor man viser respekt for hverandre.


1)
Skriv en ordentlig tittel på tråden din. På denne måten kan man allerede før man har lest innlegget vite hva den omhandler. Hvis du eksempelvis har problemer med at hunden din tisser inne, kan et greit emnefelt være som følger: "Hunden min tisser inne, hva gjør jeg?". Eksempel på dårlig emnefelt er "HJEELP MEEG!!!!".


3)
Husk at STORE BOKSTAVER kan oppfattes som skriking og det samme kan overdreven bruk av tegnsetting gjøre. Vi ønsker heller ikke sms/msn språk. Forumets skriftspråk er norsk bokmål og nynorsk, svensk, dansk og engelsk. Prøv så langt som mulig å unngå vanskelig dialekt.


4)
Her skrives det ordentlige svar til diskusjonene. Innlegg som inneholder ett ord, en smiley eller noe lignende tekst som "enig med deg" gir ingen mening og vil derfor bli slettet.


5)
Farvelposter erunødvendig oppmerksomhet. Har du ikke lyst til å være på DalmatinerSnakk lenger så er det ok, men du trenger ikke annonsere det. Farvelposter vil uten unntak bli slettet.


6)
Personangrep, sjikane, banning og annet støtende godtas IKKE. Synsinger og rykter skal ikke fremstilles som fakta. Sånne ting kan man ta på privaten.


7)
Norsk lov gjelder her også. Pornografisk eller ulovlig informasjon/materiale slettes umiddelbart.


8 )
Maksimal størrelse for signaturer er 2 linjer med normal tekststørrelse. Blanke linjer teller også som en linje. En grafikksignatur kan maks være 150 x 450px. Animasjoner ikke tillatt.


9)
Avatarer kan maks være 100 x 100px. Animasjoner er ikke tillatt.


10)
Bilder skal ikke være større enn 640 pixler i bredde, da de sprenger malen på forumet. Trenger du et sted å laste opp bildene dine, kan du f.eks. benytte deg av Photobucket.com
Du kan også legge en lenke eller thumbnail i tråden til de bildene du ønsker å vise frem.


11)
Enhver anmerkning eller advarsel du får fra moderatorene skal du adlyde umiddelbart. Har du spørsmål eller kommentarer til moderatorenes jobb skal disse rettes per PM til administrator.


12)
Er du uenig i en moderators avgjørelse, skal du ta dette opp med vedkommende på PM. Du skal IKKE starte en åpen diskusjon om dette på forumet. Føler du deg fremdeles urettferdig behandlet, kan du ta kontakt med en av Administratorene som har det siste ordet.


13)
ALLE medlemmer SKAL presentere seg i egen tråd. (Presentasjoner legges i kategorien "nytt medlem") Medlemmer som ikke har presentert seg etter første advarsel vil bli slettet!
Ved å benytte deg av dette forumet, har du automatisk godtatt det gjeldende regleverk. Du er pliktig til og følge disse til en hver tid.
Til Toppen Go down
http://dalmatinersnakk.forumr.net
 
Rettningslinjer for vårt forum (Må leses)
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
 :: Informasjon :: Rettningslinjer for vårt forum-
Gå Til: